3 inspirerende Ted Talks

 

De zomer is weer aangebroken en dit is voor mij vaak een rustige periode. Dit merk ik ook bij mijn collega ondernemers. Het is dé tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar en plannen maken voor het najaar. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? en Welke dingen ga je dit najaar doen om nog succesvoller te zijn? Maar het is ook wel eens fijn om gewoon een middagje van de zon te genieten of je te laten inspireren door andere mensen. Mensen die een verfrissende kijk hebben op bijvoorbeeld strategie en succesvol ondernemen. Ik heb drie Talks voor je geselecteerd die mij erg hebben geïnspireerd:

The greatest TEd Talk ever sold

Morgon Spurlock laat op een grappige wijze zien hoe de verborgen wereld van “het op de markt brengen van merken” eruit ziet. Zijn motto? Heb lef en omarm je angst.al

From Branding with love

Sasha Strauss laat zien dat je vooral moet doen waar je goed in bent. Jij bent je merk en laat mensen van je houden. Zijn motto? We moeten weer terug naar de Renaissance.

Start with why

Simon Sinek gelooft dat als je meer vanuit je Why onderneemt je veel succesvoller bent. Hij verteld op een inspirerende manier hoe ook jij hiermee aan de slag kunt.

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ontvang gratis mijn ‘build your brand’ werkboek

Ga direct zelf aan de slag met het creëren van een merk dat echt bij je past. 

eerdere blogs