Brand design met een duidelijke strategie

Als jouw brand strategie duidelijk is, kunnen we verder bouwen aan een huisstijl, website, content en meer. Jouw brand design. In deze fase wordt jouw merkidentiteit steeds meer zichzelf, steeds authentieker. Weg van wat iedereen doet en steeds dichter bij wat echt past bij jouw kernwaarden. 

Merk identiteit

Heb jij je strategie op orde en is het tijd om aan het visuele gedeelte van je merk te beginnen? Dan zit je hier goed. Als herboren ontwikkelt je unieke identiteit voor alle communicatie-uitingen die je nodig hebt om als merk te communiceren.

Kickstart branding
Huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwerp

De huisstijl is de eerste indruk. Het geeft jouw onderneming een consistente visuele identiteit. Door een huisstijl val je op en creëer je herkenbaarheid bij potentiële klanten. Als jouw huisstijl staat, ontvang je een huisstijlhandboek. Het is een uitgebreide omschrijving van je merkelementen, zoals primaire en secundaire kleuren, patronen en lettertypes. Door dit handboek gebruik je jouw identiteit consequent en ben je altijd bezig met het vergroten van herkenbaarheid.

website design

Na het ontwikkelen van de huisstijl, is het tijd voor jouw website. Een goede site is duidelijk, helder en functioneel voor je klant. We willen dus weten wie die klant is. En wat je wilt vertellen. Daarom beginnen we met een creatieve workshop om het doel van je website te bepalen. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp. Het eindresultaat is een mooi, effectief én functioneel webdesign – responsive uiteraard.

Website ontwerp
en meer ontwerp

en meer...

Jouw huisstijl voer je door op social media om ook daar dezelfde herkenbare stijl uit te stralen. Van headers tot de content die je deelt. De basis krijg je van Als herboren. Wil je jouw klanten niet alleen via je website informeren? Dan is een corporate brochure of een folder over jouw producten en diensten misschien wel iets voor jou. Die maken we natuurlijk in jouw huisstijl.

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN MET JE MERK?

Wil jij je branding nu eens serieus aanpakken met een goede strategie en een verfrissende vormgeving? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek, want het is wel belangrijk om te weten of we een klik hebben voordat we gaan samenwerken, vind je niet?

© 2020 Als herboren branding & design  |  All rights reserved
Privacy verklaring   |  Algemene voorwaarden