Brand Brainstorm van 2 uur

Heb je een frisse blik of feedback nodig? Kom je er even niet uit of wil je gewoon met iemand sparren? Heel herkenbaar. Daar is niet gelijk een heel traject voor nodig. Maar wel iemand die je begrijpt. Ik weet heel goed dat je als ondernemer graag vooruit denkt. Dat is misschien niet altijd even makkelijk. Een frisse blik kan jou helpen. Boek daarom een 2 uur durende online brainstormsessie met mij en je kan weer verder.

Vraag maar raak!

De Brand Brainstorm is een soort coachinggesprek. In dat gesprek kan je al je vragen stellen op het gebied van personal branding, strategie, ondernemen en online zichtbaarheid. Vraag maar raak! 

En het doel is simpel. Jou vooruit helpen, zodat je door kan gaan met de volgende stap

 
Kickstart strategie
Onderzoek strategie

HOE GAAN WE AAN DE SLAG?

Jouw investering is € 350,- excl. btw 

Het is een investering voor de toekomst, maar je wilt natuurlijk wel weten wat je te wachten staat voordat je deze investering maakt. Heel begrijpelijk! Dit gaat we doen:  

  • Je mailt naar mij je meest prangende vragen voordat we de Brand Brainstorm in gaan.
  • Dan kan ik inschatten of we aan twee uur genoeg hebben.
  • De Brand Brainstorm vindt gewoon achter je bureau plaats, via Zoom.
  • Het is jouw sessie, dus je kan mij alles vragen wat je wil.
  • Je krijgt veel praktische tips en tricks die je direct kan toepassen

Interesse in een brand brainstorm?

Wil je graag met mij brainstormen over jouw bedrijf? Dan lijkt het me handig dat we elkaar eerst leren kennen in een gratis kennismakingsgesprek. Het is wel belangrijk om te weten of we een klik hebben, vind je niet? We bespreken dan ook gelijk jouw wensen en behoeften.