Personal branding voor authentieke merken

Ben jij een ondernemer die niet zo’n behoefte heeft om in de picture te staan? Maar je wil wel graag  laten zien wat je in huis hebt. Je wil persoonlijk en authentiek merk neerzetten dat je business oplevert. Geen idee waar je moet beginnen? Dan is dit personal branding traject het beste wat je kan doen op dit moment.

jouw uniek DNA

Ik nodig je uit om op ontdekkingstocht te gaan, je handen uit de mouwen te steken en de tijd te nemen om nu eens echt een goede basis neer te zetten. Tijdens dit traject gaan we op zoek naar jouw DNA; waar sta je voor en wat maakt jou uniek? We nemen de tijd om jou en je onderneming uitgebreid te analyseren. We bepalen jouw unieke route en ontdekken de ware, authentieke stem van je merk.

Als herboren formuleert vervolgens een sterke positionering, die je visie, kernwaarden, doel en stijl weerspiegelen. We nemen obstakels weg, deleten besluiteloosheid en geven duidelijkheid, vertrouwen en bruikbare ideeën, die je nodig hebt om jouw persoonlijke merk op een doeltreffende en passende manier uit te bouwen. 

Kickstart branding
Onderzoek strategie

een traject waarin we...

  • Inzicht krijgen in wie je bent, wat je wil en wat je uniek maakt als ondernemer
  • De authentieke kenmerken van je merk definiëren
  • Een heldere kernboodschap formuleren
  • Een duidelijke authentieke missie en visie neerzetten
  • Inzicht krijgen in hoe je kan ondernemen en communiceren op een manier die bij je past
  • Te weten komt wie je ideale klant is en hoe je die kan helpen en bereiken
  • De look & feel van je merk bepalen

Eh hallo....

Ik sta dus niet zo graag in de spotlights….Weet ik! We gaan echt op zoek naar een manier van branding die bij jou past. Het is dus maatwerk. Er zijn namelijk gewoon manieren om ook van jou een succesvolle ondernemer te maken, zonder dat je continu ‘aan’ hoeft te staan, online of offline. Ik beloof je dat je na dit traject meer duidelijkheid en een nieuw perspectief hebt. Klaar voor een nieuw begin!

In de spotlights

De aanpak

Jouw investering is € 2450,- excl. btw 

Het is een investering voor de toekomst, maar je wilt natuurlijk wel weten wat je te wachten staat voordat je deze investering maakt. Heel begrijpelijk! Dit gaat we doen:  

Je gaat eerst zelf, aan de hand van een werkboek, op onderzoek uit naar de wie, wat waar en waarom. Maar ook: Wie is mijn ideale klant? Wie zijn mijn concurrenten?

In deze sessie gaan we op zoek naar jouw DNA. We bespreken de uitdagingen waar je tegenaan loopt op het gebied van branding, maar ook je doelen en plannen voor de toekomst.​

Als herboren maakt een analyse van jouw positie in de markt, doet klantonderzoek, brengt jouw doelgroep duidelijk in kaart, identificeert trends binnen je branche en kijkt naar je concurrenten.

Als herboren ontwikkelt een op maat gemaakte strategie om jouw Personal Brand goed in de markt te zetten op een manier die echt bij jou past. Marketing, PR en andere mogelijkheden om in de picture te komen bij je klanten zonder dat je altijd ‘aan’ staat.

Je krijgt een document die de essentie en de fundamentele elementen van je merk omvat. Het is de leidraad van je merk en alles wat je doet of zegt is hiernaar terug te leiden. Het zal je helpen met je communicatie, visuele identiteit en marketing.​

Je krijgt logo en een moodboard die de look & feel van je merk weergeeft. Denk hierbij aan kleuren, fotografie, typografie, enz.

In dit adviesgesprek geef ik uitleg bij alle bovenstaande elementen en geef je advies over je mogelijke vervolgstappen en acties.

Liever geen heel traject, maar wel nieuwe inzichten en een duidelijke richting voor je merk? Dan is de online training Personal branding, een Merksprint of een Brand Brainstorm misschien iets voor jou!

Ik ben geïnteresseerd! Wat nu?

Aangezien dit een samenwerking is nodig je eerst uit voor een gratis kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen. Wel belangrijk om te weten of we een klik hebben voordat we gaan samenwerken, vind je niet? We bespreken dan ook gelijk je wensen en behoeften.