Als herboren wil ondernemers die van nature niet zo graag op de voorgrond staan inspireren en motiveren om hun ruimte te pakken. Ik wil je laten zien dat je impact kan maken met je bedrijf door authentiek te blijven. Door tijd en energie te steken in je personal branding heb je de handvatten om op je eigen manier succesvol te ondernemen; buiten de begaande paden en zonder je gedwongen te voelen om ‘mee te doen’ op een manier die helemaal niet bij je past.

Werk met mij als je…

  • je bedrijfsdoelen wil bereiken, maar ook jezelf wil blijven
  • meer inzicht wil hebben in jezelf als ondernemer
  • op een authentieke manier online zichtbaarheid wil creëren
  • je personal branding nu echt eens goed wil neerzetten
  • wil weten hoe jij als introverte ondernemer waarde creëert
  • op zoek bent naar branding die echt bij jou past
Ontwikkelen merk
Laat je merk groeien

Over Tamara

Ruim 10 jaar geleden begon ik met Als herboren. En het werken als zelfstandig ondernemer bevalt mij nog steeds prima! Mijn diensten bieden jou als ondernemer de mogelijkheid om meer uit je merk te halen. Samen geven we je bedrijf een duidelijk en herkenbaar gezicht. Een onderneming met een heldere, authentieke persoonlijkheid leidt tot meer verbinding met je doelgroep, meer klanten die echt bij je passen en meer plezier. Een leukere manier van ondernemen is er niet, toch?

Ondernemer én een innie

Een innie? Ja, een innie, een introvert. Niet 100% natuurlijk, want dat is niemand, maar ik herken mij zeker in veel aspecten van introversie. En als introverte ondernemer heb ik ervaren dat mijn ruimte innemen in het ondernemerslandschap soms best een uitdaging is. Die uitdaging zat hem vooral in het gehoord en gezien en worden tussen al die (voor het oog) extraverte ondernemers die online en offline hun ruimte pakken, vasthouden en uitbreiden. Ik heb lang gedacht dat ik het ook zo moest doen, want dat werkte tenslotte. Maar ik kwam telkens weer op het punt van: Dit wil ik niet! Dit slurpt energie! Dit moet toch anders kunnen…

Dat kan ook… Want vechten tegen jezelf en hoe je van nature bent, werkt niet. Tijd om het te omarmen dus!

Grafisch ontwerper Tamara

Conclusie?

Een introvert is van nature een denker en meer naar binnen gericht en dat vraagt een andere aanpak wat betreft personal branding. Introverte professionals hebben super veel te bieden, alleen doe ze dit liever een-op-een. Ik ben bijvoorbeeld meer van het luisteren, vragen, uitdenken, uitzoeken en reflecteren. En laten dat nu net eigenschappen zijn die heel erg van pas komen als ik ondernemers begeleidt met hun personal branding.

Na een lange zoektocht, heb ik de innie in mijzelf omarmd en een personal branding strategie gecreëerd die bij mij past. De rust en vrijheid die mijn nieuwe strategie bracht, gun ik elke ondernemer. Als introvert hoef je je dus helemaal niet aan te passen aan ‘wat hoort’. Kies gewoon je eigen weg, pak je eigen ruimte en weet dat het ook anders kan.

Samen ontdekken waar jouw kracht ligt?

Ondernemen als introverte professional komt met uitdagingen, maar met nog veel meer kansen. Daarom doe ik wat ik doe en deel ik mijn kennis graag met je, want ook jij kan impact maken op je eigen unieke manier. Ben jij klaar om impact te maken?