Branding & design

Beter vindbaar zijn, sneller herkend worden, meer klanten bereiken. Iedereen wil het graag, maar lang niet iedere ondernemer slaagt erin. Hoe dat komt? We denken dat bij ondernemen een bepaald imago hoort, maar daardoor vergeten we onszelf te zijn. Een gemiste kans. Je hebt juist meer bereik als je dicht bij jezelf blijft. Als herboren werkt altijd vanuit een heldere branding strategie die we samen bepalen. Daarna vertalen we jouw onderneming naar een visuele identiteit: een krachtig logo, een website en een huisstijl die klopt tot de laatste pixel.

Hoe gaan we te werk?

Jouw merk is een investering voor de toekomst, maar je wilt natuurlijk wel weten wat je te wachten staat voordat je deze investering maakt. Heel begrijpelijk! Hier geen keurige pakketten, omdat ik in de loop van de tijd heb geleerd dat iedere ondernemer uniek is en andere ondersteuning nodig heeft. In plaats daarvan nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen. Wel belangrijk om te weten of we een klik hebben voordat we gaan samenwerken, vind je niet? We bespreken dan ook gelijk je wensen en behoeften wat betreft branding en design.

Branding & design

Hoe ziet zo’n branding traject er nu uit?

Ik geloof in het belang van het ontwerpen van een volledige branding voor je bedrijf. Daarom begin ik elk project eerst met de branding. Daarna bouwen we hierop verder met een huisstijl, website, content en meer. Alleen wanneer we tot de kern van jou en jouw merk kunnen komen, halen we het beste uit je logo, huisstijl en website. Al deze onderdelen hebben het meeste impact wanneer de branding duidelijk, consistent en strategisch is.

 

We beginnen altijd met een aantal intensieve sessies. Dan werken we aan jezelf als merk. Op basis daarvan formuleren we een concrete, begrijpelijke boodschap die jouw doelgroep aanspreekt. Je krijgt iedere keer huiswerk mee naar huis. Per opdracht investeer je ongeveer 3 uur en ben je zelf met je merkidentiteit bezig. 

Het logo is onderdeel van een huisstijl die bij je past en klopt tot de laatste pixel. Door dit ontwerp wordt jouw merk herkend. Samen kijken we of een beeldmerk of woordmerk het beste bij je past. 

De huisstijl is de vertaling van je onderneming naar een visuele identiteit. Het bestaat uit een krachtig logo en andere designelementen die jouw merk een gezicht geven. De huisstijl voeren we overal door, van (digitaal) briefpapier, een visitekaartje, enveloppen tot de website.

Een goede website is duidelijk, helder en functioneel voor jouw klant. We kunnen pas een site ontwerpen als we weten wie die klant is. En als jij weet wat je wilt vertellen. Het is de basis: achter iedere succesvolle website zit een doordachte strategie. Het eindresultaat is een mooi, effectief én functioneel webdesign – responsive uiteraard. 

Jouw huisstijl voer je door op social media. Om ook daar dezelfde, herkenbare stijl uit te stralen is het belangrijk dezelfde look & feel te creëren. Van headers tot de content die je deelt. Als herboren geeft een goede basis.

Een huisstijlhandboek is de handleiding voor het correct toepassen van je huisstijl. Het is een uitgebreide omschrijving van je merkelementen, zoals primaire en secundaire kleuren, patronen en lettertypes. Door zo’n handboek gebruik je jouw identiteit consequent en ben je altijd bezig met het creëren van herkenbaarheid.

Wil je jouw klanten niet alleen via je website informeren? Dan is een corporate brochure of een folder over jouw producten en diensten misschien wel iets voor jou. Die maken we natuurlijk in jouw huisstijl. 

Zodra je huisstijl met logo en website klaar is, is het tijd om iedereen te laten weten dat je er bent. Als herboren geeft je tips voor een strategie die bij jouw bedrijf past.

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN MET JE MERK?

Wil jij je branding nu eens serieus aanpakken met een goede strategie en een verfrissende vormgeving? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek, want het is wel belangrijk om te weten of we een klik hebben voordat we gaan samenwerken, vind je niet?

   OVER  |  BRANDING & DESIGN  |  PORTFOLIO  |  CONTACT

© 2019 Als herboren branding & design  |  All rights reserved
Privacy verklaring   |  Algemene voorwaarden

Sluit Menu